Leah Darrows nyfödda bebis behöver våra böner

2
min read

Leah Darrows nyfödda bebis behöver våra böner

tors, 05/02/2024 - 19:19
Posted in:
0 comments

Stormig himmel för katolsk talare och modell, vars son föddes vid bara 22 veckor.

Leah Darrows make, Ricky skrev om bebisen Sylvester Simeon Soldinie, som föddes för tidigt i går kväll - och som bara vägde 1 lb. 2 oz. (510 gram) (foto: Skärmdump / Leah Darrows Instagram-konto besöktes senast den 2 maj 2024.)

 

Brådskande böner behövs för Leah Darrows son, som föddes för tidigt sent i går kväll. Pappa Ricky, som när han själv föddes vägde drygt ett kilo, tog till sociala medier för att be de troende att be för hans barn och hans fru:

"Vi behöver era böner. Vår son, Sylvester Simeon Soldinie, föddes för tidigt igår kväll och vägde 1 lb. 2 oz.  ( = ca 510 gram. Övers. anm.)  Leah hade ännu inte meddelat att hon var gravid, så det känns overkligt att tillkännage hans födelse.

Den katolska konvertiten och talaren lämnade sin modellkarriär för flera år sedan och krävde kyskhet mitt i en bransch som är full av skandaler och "sjaskiga bilder", som Darrow sa 2011.

Hon var bara gravid i vecka 22 när hon började må illa och värkarna började. "Vi åkte till sjukhuset där de upptäckte några komplikationer med både Leah och barnet som ledde till ett akut kejsarsnitt som utfördes klockan 23:56", skrev Ricky på Instagram-kontot för den numera sjubarnsmamman och tillade: "Lilla Sly har nu en mycket lång resa framför sig på neonatalavdelningen."

Hela familjen har en lång väg framför sig denna Marianska månad maj. Kanske kan du erbjuda din dagliga rosenkrans till Baby Sly och familjen, särskilt hans sex äldre syskon, som saknar att ha sin mamma hemma.

"Leah är en kämpe men hon har det fortfarande svårt både fysiskt och känslomässigt. Och naturligtvis väger allt detta tungt på våra sex andra barn som saknar henne mycket just nu", förklarade deras pappa på sociala medier-appen.

Från och med i eftermiddags är den modiga mamman, även om hon fortfarande ligger på intensivvårdsavdelningen, nu stabil. Familjen ber om förböner och litar på "Guds försyn": "Som Leah brukar säga: 'Allt ordnar sig alltid för oss.'"

Kom ihåg, o nådiga Jungfru Maria, att det aldrig har blivit känt att någon som flydde till ditt beskydd, bad om din hjälp eller sökte din förbön, lämnades utan hjälp.

Inspirerad av denna tillförsikt upphöjer jag dig, du jungfrurnas jungfru, min moder. Till dig kommer jag, inför dig står jag, syndig och bedrövad. O Inkarnerade Ordets Moder, förakta inte mina böner, utan hör och svara mig i din barmhärtighet.

Alyssa Murphy

Alyssa Murphy är The Registers chefredaktör för digitala tillgångar. Hon började sin karriär i etern i San Francisco och har arbetat inom alla aspekter av media. Alyssa tycker om att skriva och skriva om berättelser som inspirerar och lyfter. Registerläsare kanske känner till hennes röst från EWTN:s radioprogram Morning Glory. Alyssa bor för närvarande i New Jersey strax utanför Manhattan med sin man Andrew och lilla dotter, Annabelle.

Till svenska, maj 2024, Eva-Lotta Svensson

Inlägget kommer från sidan www.ncregister.com

Direktlänk till inlägget klicka här

Läs också: Leah Darrow: "Bebisar dödar inte drömmar"

Leah Darrow

 

Gråbröderna

De senaste artiklarna

Katolsk Horisont
14/05/2024