Vaticano | Hvordan det romerske fengselet som holdt Peter og Paulus ble et hellig sted

Vaticano | Hvordan det romerske fengselet som holdt Peter og Paulus ble et hellig sted

Hvordan det romerske fengselet som en gang holdt de hellige Peter og Paulus i fangenskap, ble et hellig sted

Av Benedicte Cedergren

Oppdag det gamle fengselet som var reservert for viktige statsfanger som ventet på henrettelse, og hvor de hellige Peter og Paulus ifølge tradisjonen satt fengslet før de led martyrdøden.

Gjemt under kirken San Giuseppe dei Falegnami blant ruinene av det antikke Roma, ligger byens eldste høysikkerhetsfengsel: Mamertinerfengselet.

Moder Angelica hadde sin første sending fra en garasje i 1981, vi hadde vår første sending 22.mai 2020 fra et gjesterom i Ålesund.

Vi er glade for å være en del av verdens største religiøse medienettverk. EWTN sitt mål er å hjelpe mennesker å vokse i troen og i kjærlighet til Gud og hans uendelige miskunn. Dette er også blitt vårt mål. Vi ønsker å spre evangeliet til mennesker i Norge. Sammen med mange frivillige jobber vi hver dag med dette.

Støtt vårt arbeid:

https://www.ewtn.no/stott-oss/

EWTN Norge

Moder Angelica EWTN

Moder Angelica

 

Moder Angelica hadde sin første sending fra en garasje i 1981, vi hadde vår første sending 22.mai 2020 fra et gjesterom i Ålesund. Vi er glade for å være en del av verdens største religiøse medienettverk. EWTN sitt mål er å hjelpe mennesker å vokse i troen og i kjærlighet til Gud og hans uendelige miskunn. Dette er også blitt vårt mål. Vi ønsker å spre evangeliet til mennesker i Norge. Sammen med mange frivillige jobber vi hver dag med dette. Støtt vårt arbeid: https://www.ewtn.no/stott-oss/

 

EWTN Norge