SUK´s Ledarläger | 16-18 februari

SUK´s Ledarläger | 16-18 februari

Mellan den 16-18 feb 2024 höll SUK (Sveriges Unga Katoliker) sitt första ledarläger för ungdomar, på Långserums fritidsgård. Denna filmen visar stunder från hela helgen, bland annat aktiviteter, föreläsningar, mässor, bön och intervjuer med deltagare och föreläsare. Följ med och se hur ett SUK läger kan se ut, kanske blir du själv intresserad och vill åka på nästa? Bli medlem på SUKs hemsida och följ Sveriges Unga Katoliker på sociala medier för att inte missa några aktiviteter.

Sveriges Unga Katoliker hemsida - https://www.suk.se/

Bli medlem i SUK - https://www.suk.se/bli-medlem/

EWTN Nordic

EWTN, Eternal World Televsion Network, är idag världens största religiösa TV nätverk men grundades av en nunna, Moder Angelica, år 1981 i de amerikanska sydstaterna i en enkel garagestudio. Kanalen finns numera i många länder och nu för första gången i Norden.

Huvuddelen av programmen på EWTN Nordic är engelskspråkiga program textade på svenska, men ambitionen är att producera egna program som skildrar en nordisk katolsk verklighet genom bland annat intervjuer, bevakning av händelser och sändningar från mässor.

Då vi är en grupp lekmän som börjat i liten skala med endast ideella insatser är vi beroende av gåvor och donationer för vår verksamhet och speciellt för att kunna producera egna program. Vi har ett nära samarbete med Katolsk Horisont, en svensk katolsk webkanal som produceras av franciskanerna i Sankt Franciskus Katolska församling i Jönköping.

Vår hemsida: www.ewtn.se

Redaktionen består idag av:

Redaktionschef: Ulf Silfverling
Teknisk ansvarig: Peter Wiberg

EWTN Nordic loggo